We nemen vandaag met je door hoe je een superleuke kinderkamer in kunt richten. We starten vanuit een wereld die ontworpen is door de Deense ontwerpers van Maileg. Waar hebben we het dan over? Het gaat over prachtige knuffels die al een hele wereld op zich vormen. Vanuit daar kun je gaan werken. We leggen het hieronder even aan je uit. 

Laat je inspireren door de maileg knuffels die je kinderkamer superleuk gaan maken! 

Wat zijn maileg knuffels? 

Er zijn tal van leuke knuffels verkrijgbaar die ontworpen zijn door het Deense merk Maileg. Je moet dan denken aan: muizen en konijnen; dieren die met hun schattigheidsfactor sowieso altijd al een sterk effect op kinderen hebben. Daarbij is het mogelijk om een mooi poppenhuis voor ze te kopen (ook van Maileg). Daarin vind je allerlei schattige zaken als: bedden en zelfs zitzakken. Dit poppenhuis met knuffels kan echt het startpunt zijn van een lieve kinderkamer. 

Allemaal karakters

Het leuk van de Maileg knuffels is dat ze allemaal een eigen karakter hebben. Ze hebben bijvoorbeeld een beroep dat bijzonder is: ballerina, of ze zijn een prins of prinses. Je krijgt zin om deze leuke figuren allemaal te sparen. Een ding is zeker: je kind is er helemaal weg van. 

Begin van je design

Wanneer jij ook enthousiast bent over de knuffels, dan is het mogelijk om ze het beginpunt van je nieuwe kinderkamer design te maken. Dan kijk je dus naar de tinten van de knuffels en hun poppenhuis, daarna ga je daar vanuit denken als het gaat om de rest van de kamer. Natuurlijk kun je ook andere zaken erbij betrekken. Wat je ook vindt: we raden je aan om een moodboard ervan te maken. Daarmee kun je al je gevonden elementen voor je design, zoals stof, vloerbedekking, verfkleur, etc. samenbrengen en inzichtelijk maken. 

Pin It on Pinterest