Er zijn zeer veel mogelijkheden om na je bevalling weer citroentjesfris te ogen! De laatste jaren zijn cosmetische behandelingen ontwikkeld waarmee dit kan. Je ziet dat het begint in de jaren 80, waarbij Botox een belangrijke rol in begint te nemen. Daarna komen de fillers en alle variaties daarop. Tegenwoordig is alles veel veiliger dan vroeger, toen moesten ze alles nog leren eigenlijk. Nu heb je een flink arsenaal in de cosmetische kliniek waarmee jij jonger kunt ogen. Kijk snel met ons mee en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

De ontdekking van Botox

Sinds de jaren 80 is Botox belangrijk in de cosmetische industrie. Met dit middel is het mogelijk om er jonger uit te zien. Wat een zegen voor de kersverse moeders onder ons! Hoe werkt dit welhaast magische middel? Er wordt een injectie gegeven met deze toxine gemaakt door een bacterie, waardoor de mimiekspieren in mindere mate actief zijn. Op deze manier krijgt de huid boven de spieren rust en vervagen rimpels en kraaienpootjes. Toen Botox net ontdekt was, moesten ze natuurlijk nog ontdekken wat de effecten er precies van waren. Je ziet dan ook dat er in het begin veel excessen waren. Bijvoorbeeld mensen die op poppen leken, omdat ze geen natuurlijke expressie meer hadden. Gelukkig zijn we daar overheen en ligt het accent tegenwoordig op opfrissen van het uiterlijk en niet meer het platspuiten. Als nieuwe moeder zul je je geen zorgen hoeven maken over eventuele rimpels door de kracht van Botox!  

Fillers

Ook fillers zijn een injectie met een middel wat effect heeft op de huid. In feite is het zo dat het een lichaamseigen zuur betreft wat vocht aantrekt, waardoor er volume ontstaat en bijvoorbeeld ingevallen oogleden weer mooi en jong ogen. Er is ook een speciale behandeling met fillers mogelijk en dat is de liquid facelift. Op deze manier is het mogelijk om weer twee jaar lang een strakke huid te hebben. Deze behandeling is zeer veilig en duurt maximaal een uur. Wanneer je wat gevoelig aangelegd bent kun je ook een verdovende crème krijgen.

Pin It on Pinterest